June 21, 2012


Ahhh!  Dam!  I have a problem with my articles not posting to the other site properly.  So I added back in the “recent posts” widget.  I’m hoping this fixes the problem when I post my articles.  Fingers crossed.  Please work.  I’m sorry for the late articles.  This first post took longer then I expected as I wasn’t happy with the 800 words.  So, I had to rewrite and re-edit the article about 20 times.   I’m having the same problem with this second article, so I have decided to post the finished one first.  I’ll finish the second one in the next couple of days.  Decisions.  Do I put it in or leave it out, it’s so frustrating. Removed posts widget as problem not fixed.

Advertisements

A Brand Enhancer in Communications. I fit naturally with technology, curious about science and avid consumer of news to gain insights. You can follow me on Google+ , LinkedIn , Twitter .

Posted in Journal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

© Christopher Seeto and Aqua Black Cat, 2012. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Christopher Seeto and Aqua Black Cat with appropriate and specific direction to the original content.
Categories
%d bloggers like this: